Baguje.COM

Osvežite vaše programe uz pomoć CNET TechTrackera

Kako bi uvek bili u toku sa najnovijim verzijama programa koje imate instalirane na računaru, ranije sam vam preporučio Filehippo Updater Checker.

Sad, želim da vam predstavim još jedan sličan program. U pitanju je CNET TechTracker.

Program je u potpunosti besplatan, i nakon instalacije istog na vaš računar, on skenira sistem kako bi pronašao sve programe koje koristite. Nakon toga, upoređuje verzije vaših programa sa trenutnim verzijama programa koje pronalazi na Internetu i tako vam nudi da uradite update, tj. osvežite vaš program. Baza ovog programa je veoma velika, tako da ne želim da nabrajam posebno koje ste sve program u mogućnosti osvežiti ovim putem.

Sve što treba da uradite jeste da preuzmete program sa adrese http://www.cnet.com/3458-19874_1-0.html?pagename=ttfree, instalirate ga, pokrenete i pustite da iskenira vaš sistem.

Nakon toga, program će vam ponuditi novije verzije, a to izgleda ovako:

Program radi na svim Windows opertivnim sistemima, počev od XP-a.

Napomena: Program, nakon skeniranja, a prilikom prikazivanja rezultata zahteva da napravite besplatan nalog na sajtu CNET-a, međutim pri dnu stranice koja će vam se pojaviti imate mogućnost spajanja vašeg Facebook naloga sa CNET sajtom, i kada uradite to, moći ćete videti vaše rezultate bez pravljenja novog naloga.

Exit mobile version