Baguje.COM

Najbrže skidanje klipova sa Youtuba

Želim da vam opišem postupak koji je do sada najbrži za skidanje klipova sa Youtube sajta. Koristićemo nešto što se zove “bookmarklet”. U pitanju je mali trik sa vašim bookmarksima tj. omiljenim stranicama koje posećujete.

Uputstvo

Internet Explorer

Desni klik na bookmarklet i odaberite opciju "Add to Favorites"

Firefox

Kliknite na bookmark i držite vašeg miša, zatim ga prevucite na tragu gde stoje vaše omiljene, ranije zapamćene stranice. Takozvani bookmark bar.

Opera

Isto kao i za Firefox, sa tim da se ova tračica sa zapamćenim sajtovima zove "Personal Bar" ili “Bookmarks”

Google Chrome

Isto kao i u prethodna dva slučaja, “uhvatite” bookmark i prevucite ga na tragu gde su vam omiljeni sajtovi.

Sada, kad smo naučili kako da dodamo bookmark, otiđite na sajt http://marklets.com/Download+from+YouTube.aspx i dodajte bookmark u vaš veb brauzer.

Jednostavno prevucite tu plavu sliku u vaš bookmark bar i to je to.

Zatim, učitajte sajt Youtube.com i otiđite na klip koji želite da preuzmete. Kada se stranica sa klipom učita, kliknite na vaš bookmark. Odmah zatim, pojaviće se nove opcije odmah ispod klipa, baš kao što sam pokazao na slici ispod.

Tu treba da odaberete u kom formatu želite da preuzmete video klip, i zatim, na tekst “here” kliknete desni klik, pa na “Save Link A” kako bi isti klip i sačuvali. Kod nekih brauzera, dovoljno je samo da kliknete levim tasterom miša (recimo kod Google Chrome).

Uživajte !

Exit mobile version