Baguje.COM

Kako da se sakrijete od određenih osoba na Facebook chatu ?

UKOLIKO ŽELITE DA SAZNATE KAKO DA VRATITE STARI FACEBOOK CHAT, PROČITAJTE UPUTSTVO “KAKO VRATITI STARI FACEBOOK CHAT

Još jedno u nizu zanimljivo Facebook uputstvo 🙂 U pitanju je mogućnost sakrivanja od određenih osoba na Facebook chatu. Dakle, želite da se dopisujete sa nekim, ali ne želite da vas neko drugi vidi da ste online 🙂 Ovo je samo jedan razlog, a verujem da će ženki deo populacija čitalaca ovog bloga imati pronaći mnogo više razlog. Bez obzira na sve, postupak skrivanja je sledeći:

1. Napravite novu grupu prijatelja u koju ćete dodati one sa kojima ne želite da se dopisujete. Postupak sam opisao na članku kako da napravite spisak prijatelja na Fejsu. Spisak možete da nazovete recimo “Gunđala” ili nekako drugačije, kako bi ih razlikovali od ostalih spiskova koje ste možda ranije pravili.

2. Sada, kada ste dodali sve korisnike u spisak “Gunđala”, jednostavno otvorite Chat tj. dopisivanje, i kliknite na zelenu ikonicu pored imena spiska, baš kao što sam ja uradio na slici. Jednim klikom, odlazite offline za sve ljude sa tog spiska, tj. sakrivate se od istih.

3. Ukoliko želite kasnije da se dopisujete i sa njima, samo ponovo kliknite ikonicu, koja je sada siva, i pojavićete se vašim “dragim” prijateljima kao da ste na vezi (online) tj. kao da ste se upravo prijavili na Facebook.

Takođe, ukoliko želite da menjate spisak, samo kliknite na vezu “Edit” pored imena spiska, i tamo ćete moći uklanjati ili dodavati nove prijatelje.

Uživajte !

Exit mobile version