Baguje.COM

Kako da preuzmete Google Chrome full instaler ?

Kao što znate, preuzimanje Google Chrome veb brauzera se radi na stranici http://www.google.com/chrome/. Međutim, ono što možda niste primetili je to da kada krenete da preuzimate ovaj moćni brauzer, vi u stvari preuzimate mali paket od oko pola megabajta, koji kada se pokrene, dalje ostatak programa preuzima sa Interneta. E sad, zamislite situaciju da morate da ponesete instalaciju brauzera na neki drugi računar koji privremeno nema Internet. Nema nikakve šanse da tamo instalirate Google Chrome pre nego što se obezbedi Internet na tom računaru.

Međutim, tu na scenu stupa takozvani Offline instaler, tj. verzija Google Chrome instalacije koja je celokupna i koja ne zavisi od toga da li imate Internet ili ne.

Ovu verziju možete da preuzmete sa adrese http://www.google.com/chrome/eula.html?standalone=1

Postoji još jedno offline pakovanje instalacije, u MSI paketu koje je namenjeno samo za Windows operativne sisteme, a nju možete da preuzmete sa adrese http://www.google.com/chrome/eula.html?msi=true sa tim, da ovaj prvi instalira uvek poslednju stabilnu verziju programa, a ovaj drugi, MSI instaler instalira poslednju developer verziju.

Više o različitim verzijama samog brauzera možete pročitati u mom postu ovde.

Exit mobile version