Baguje.COM

Kako da podelite samo određeni (isečen) deo Youtube klipa?

Da li ste nekada imali potrebu da prijateljima pošaljete samo određen deo youtube klipa ? Recimo, deo dužeg klipa od 5 minuta, koji počinje od 0:50 sekunde i završava se na 1:32 minutu ? Uz pomoć servisa koji ću vam opisati ste u mogućnosti da uradite baš to !

U pitanju je besplatan servis TubeChop.

Jednostavno učitate sajt http://www.tubechop.com/, unesete ključnu reč za pretragu klipa, ili ceo URL link do klipa u pretragu i stisnete plavo dugme “Search”.

Nakon toga, pojaviće vam se klip, gde treba da kliknete na dugme “Chop it”.

Odmah zatim, otvara vam se nova stranica, gde možete da odaberete koji tačno deo video klipa želite da podelite sa vašim prijateljima, ili da ga recimo objavite na svom blogu/sajtu itd.

Kao što vidite na slici iznad, pomerajući deo sa upisanim vremenom, možete tačno odrediti od kog do kog sekunda želite da odsečete video klip. Isto tako, odmah ispod video klipa, možete ručno da upišete od koga do kog sekunda želite seći. Nakon što ste odlučili, možete da pustite klip da bi videli da li je sve baš onako kako ste želeli. Nakon što ste završili, kliknite opet na dugme “Chop it”.

Sada će vam se pojaviti nova stranica gde možete da birate gde želite da postavite vaš novi odsečen deo Youtube klipa.

Prvi deo koda za deljenje je za postavljanje na vaš sajt, blog, forum itd, drugi je direktna veza do samog klipa koju možete poslati recimo e-poštom, i onda slede dugmići za deljenje za razne društvene mreže i ostalo.

Exit mobile version