Baguje.COM

Besplatni online servisi za dopisivanje

Predstavljam vam 4 online servisa uz pomoć kojih možete da se dopisujete na Internetu koristeći višeprotokolski sistem. Šta to znači ? To znači da možete da koristite servise kako bi se dopisivali sa vašim MSN, Facebook, Yahoo, AIM, ICQ, Gtalk, Jabber, Myspace itd. prijateljima. Dakle, jedan jedini interfejs, a mogućnost dopisivanja sa prijateljima sa svih ovih društvenih mreža i protokola. Ukoliko želite da instalirate program koji ima podršku za više protokola, preporučujem Pidgin, Digsby, Trillian, ili Mirandu.

MEEBO.COM

Jedan od najboljih servisa za dopisivanje na internetu. Više se servisu u posebnom postu koji sam ranije pisao http://www.baguje.com/2009/04/kako-da-koristite-meebo.html

EBUDDY.COM

Još jedan isti servis, sa tim, da imate mogućnost preuzimanja i mobilne aplikacije, pa možete da koristite više protokola i na vašem mobilnom telefonu.

NIMBUZZ.COM

Slično kao i prethodni servisi, samo što je kod ovoga potrebna kratka registracija.

IMO.IM

I još jedan sličan servis, ovaj vam za razliku od gore pomenutih nudi prijavljivanje i na Skype dopisivanje. Kao i prva dva, nema potrebe za registracijom, samo se prijavite na vaše servise i uživajte!

Exit mobile version