Baguje.COM

Kako da sakrijete datum rođenja na Facebooku

Da li znate da možete da sakrijete datum i godinu vašeg rođenja na Facebooku ? Pa, pretpostavljam da većina vas već zna za ovo, ali objasniću postupak onima koji ne znaju, ili nisu ni pokušali da pronađu gde to može da se sakrije.

Pre svega, učitajte Facebook sajt i otiđite na svoj profil. Zatim, kliknite na karticu Info, i iznad osnovnih informacija i datum rođenja, kliknite na dugme “Edit”.

Pojaviće vam se stranica sa podešavanjima za osnovne informacije o vama, kao što su trenutni i rodni grad, pol, datum rođenja. Kod datuma rođenja, sa strane možete da birate prikaz i to u sledećim mogućnostima:

Dakle, da prikažete pun datum rođenja na vašem profilu, da prikažete samo dan i mesec rođenja, i na kraju da uopšte ne prikazujete datum i godinu rođenja na vašem profilu. Podesite kako vam odgovara i kliknite na dugme “Save Changes”.

Isto tako, možete birati podešavanja i za pol, pa kada izaberete kog ste pola, sa strane možete da odaberete i da li da pokazujete tu informaciju na vašem profilu. Pretpostavljam da vas ovo neće posebno zanimati jer većina nas koristi puno ime i prezime pa sakrivanje pola neće biti od većeg značaja 🙂

Exit mobile version