Baguje.COM

Kako da dodate efekte na veb kameru ?

imageNekoliko softvera koji dolaze uz veb kameru imaju mogućnost dodavanja dodatnih efekata na snimak koji vidite preko vaše veb kamere. Većinom su oni smešne prirode, pa tako možete da postavljate sebi naočale, kape, koristite efekte sobe smeha (ogledala), i mnoge druge razne. Međutim, ne dolaze sve veb kamere uz ovakav softver, pa ukoliko ipak želite da koristite ove dodatne efekte, bićete primorani da koristite neki program. Jedan od takvih programa je i ManyCam.

Uz pomoć programa ManyCam možete da dodajete raznorazne efekte na vaše slike koje snimate putem veb kamere, ali isto tako, i da ih postavite uživo na snimak.

Sve što treba da uradite jeste da učitate sajt http://www.manycam.com/, preuzmete program (besplatno) instalirate ga i poigrate se sa vašom veb kamerom.

Neke od efekata pogledajte u klipu ispod.

Ono što je najmoćnije od svega je to da dodatne efekte možete da preuzmete sa veb sajta softvera tj. direktno putem veze http://download.manycam.com/effects/. Trenutno je preko 6000 efekata u galeriji na veb sajtu.

Instalacija dodatnih efekata je jednostavna kao i instalacija programa. Dupli klik na preuzet efekat i on se odmah instalira u vaš ManyCam program.

Uživajte i pokažite “novo lice” vašim prijateljima 🙂

Exit mobile version