Baguje.COM

Kako da besplatno gledate cele filmove na Internetu ?

Pretpostavljam da znate da postoje na stotine, ako ne i hiljade sajtova na Internetu koji vam nude mogućnost gledanja filmova onlajn. Ono što je loše kod njih je što obični imaju filmove male rezolucije, slabog kvaliteta, film je obično podeljen u 5′-20 delova, a na nekima postoji i limit u minutima koliko možete da odgledate u toku jednog dana.

Želim da vam predstavim nešto sasvim drugačije – Film.fm.

Servis se izdvaja zbog svog ekstra lepog i jednostavnog izgleda. Sajt ne drži filmovi, već uzima od ostalih najboljih sličnih sajtova samo visoko kvalitetne filmove i omogućava vam da ih pogledate. Ukoliko je film na originalnoj lokaciji iz više delova, ovaj sajt će da ih spoji za vas kako bi mogli da ga odgledate iz jednog dela. Takođe, većina filmova je bazirana na DivX formatu, tako da je kvalitet mnogo bolji od ostalih koji su većinom u FLV formatu.

Za gledanje filmova vam je potreban DivX video kodek koga možete preuzeti sa adrese http://www.divx.com/.

Film.fm vam omogućava laku pretragu filmova, i to uz pomoć imena filma, imena glumca/glumice koji/a glumi u filmu, žanra, jezika ili godine izlaska filma.

Ono što bih još izdvojio je da sajt poseduje kratke informacije o svakom filmu, kao i mogućnost da ga ocenite sa zvedicama (5/5).

Klikom na izabrani film otvoriće vam se stranice sa informacijama i ocenama, dužinom trajanja i godinom izdavanja, a klikom na dugme “Watch it” se otvara prozor u kome će početi da se učitava ceo film.

Dakle, posetite sajt www.film.fm i uživajte

Exit mobile version