Baguje.COM

Brzo slanje slika na Facebook, Flickr i Imageshack

Koliko slanje slika na ove servise, prvenstveno Facebook, može da bude brzo? Da li je slanje slika uz pomoć dva pokreta/klika vašeg miša dovoljno brzo ? Ukoliko mislite da jeste, onda je program o kome pišem kao stvoren za vas.

U pitanju je besplatan programić Rightload koji se integriše u meni na desnom kliku vašeg miša, i uz pomoć dva klika možete da pošaljete slike na Facebook, Flickr, i Imageshack servise.

Kao što vidite na slici, to je upravo ono što sam i napisao. Nakon što odaberete servis na koji želite da pošaljete sliku, recimo Facebook, pojavice vam se prozor sa Facebook.com sajta i pitaće vas da li odobravate pristup aplikaciji kako bi ona mogla da pošalje slike. Nakon što odobrite sa ALLOW, postupak slanja može da se nastavi. Ovaj korak je potreban samo prilikom slanja prve slike/slika.

Nakon toga, možete da se vratite u program, kliknete dugme “OK” i slanje slike počinje. Nakon što su slike poslate, pojaviće vam se obaveštenje poput ovog ispod na slici:

Odmah zatim, u vašim Facebook slikama se pojavio novi album pod imenom “Rightload Photos” i slike koje ste odabrali za slanje su u njemu. Treba da uđete u pomenuti album i odobrite slike, a to ćete uraditi tako što ćete selektovati svaku posebno i kliknuti na dugme “Approve Selected Photos” u Facebook albumu.

Kasnije sa slikama možete da radite šta hoćete, da ih premeštate u druge albume, tagujete prijatelje itd. Sve ostalo je na vama.

Postupak je sličan i sa ostalim servisima.

Exit mobile version