Baguje.COM

7 Google Chrome ekstenzija za Youtube

Stiže konačno nešto i za Youtube fanove. Ukoliko često posećujete Youtube sajt i gledate klipove, a pri tom ste i korisnik Google Chrome veb brauzera, onda je ovaj post odličan za vas.

Sledi spisak od 7 Google Chrome ekstenzija (dodataka) koji će vam pretvoriti Youtube iskustvo u nešto sasvim drugačije.

Fast YouTube Search

Odlična ekstenzija koja vam omogućuje veoma brzu pretragu Youtube sajta direktno iz Chrome brauzera, bez potrebe da uopšte učitavate youtube.com. Dakle, jednim klikom na ikonicu, otvara se polje za pretragu, i kao što se vidi na slici ispod, imate mogućnost pretrage klipova. Ono što je “moćno” u ekstenziji je mogućnost predloga prilikom pretrage, tako da je vaša pretraga još brža.

Auto HD Play

Ovo je dodatak za sve one koji vole dobru sliku, a pri tome imaju i brzu Internet konekciju i koji gledaju svaki moguć video klip na HD kvalitetu. Dakle, uz pomoć ekstenzije ćete automatski dobiti najbolji moguć kvalitet prilikom učitavanja video klipa.

Uklanjanje komentara

A sada za sve one koji idu na Youtube kako bi gledali klipove, a ne dopisivali se na komentarima ispod, kao i za sve one koje zamara čitanje obično glupih i nerelevantnih komentara.

Song Lyrics

Veoma korisna ekstenzija koja vam omogućava da prikažete reči pesme koju slušate na Youtube. Prilikom puštanja spota na sajtu, ekstenzija će vam pokazati informaticiju promenom ikone, i klikom na nju otvoriće se prozorčić sa tekstom pesme koju slušate.

Turn Off Lights

Gledate klip a sve oko njega tamno, sviđa vam se to ? Uz ovu ekstenziju, moći ćete da uživate u Youtube klipovima kao da ste u bioskopu sa ugašenim svetlima. Ono što ekstenzija radi jeste da izdvaja youtube klip ispred svega na sajtu, a ostalo potamnjuje kako bi vam uživanje bilo maksimalno.

Auto Replay

Ime govori sve, uz ovaj dodatak, imate mogućnost da uključite takozvani auto-replay tačnije ponavljanje klipa u beskonačnost, tj. dok vi drugačuje ne odlučite.

Stop Autoplay

Odlično za korisnike koji imaju nešto sporiji Internet. Ekstenzija vam pauzira video klip prilikom učitavanja stranice, i nakon što se ceo učita, automatski kreće puštanje istog. Dakle, ne morate više da čekate svaki put učitavanje, i nakon toga puštate klip, ova ekstenzija će to da učini za vas.

Exit mobile version