Baguje.COM

Kako da se uklonite iz Facebook fan stranica ?

Svi znamo šta su Facebook fan stranice. I svi volimo ko ludi da klikćemo na svaku glupost koju vidimo i koja nam je zanimljiva u tom trenutku. Međutim, kasnije kada shvatimo da smo posatli fanovi Crnog Gruje, Koka Kole, Labella, kojekakvih ljubavnih klupica, fan reprezentacije Srbije u svim sportovima itd, a da te fan stranice vode i uređuju obični smrtnici koji vole da pišu gluposti po zidu, znajući ili ne znajući da nas time “spamuju”, onda zažalimo dan kada smo kliknuli na “Like” dugme.

Ne znam da li ste znali, ali postoji mogućnost da se ukolonimo sa fan stranice jednostavnim postupkom. U nekoliko koraka to izgleda ovako:

1. Prijavite se na Facebook.com sa vašim korisničkim imenom I kliknite na “Account – Edit Friends”

2. Kada vam se otvorit stranica, u meniju sa leve strane odaberite “Pages”.


3. Sada će vam se učitati spisak svih tih stranica kojima ste dali “Like”.  Kako bi se uklonili sa spiska ljubitelja stranice, kliknite na X dugme desno od imena stranice na spisku.

Odmah nakon toga više nećete biti fan odabrane stranice niti će administratori iste moći da spamuju vaš zid sa kojekakvim glupostima.

Postoji još jedan postupak, možda I kraći od prethodnog a  to je da posetite tu fan stranicu I u meniju sa leve strane, među poslednjim opcijama kliknete “unlike”.

Kad smo već kod fan stranica, napisao sam uputstvo kako i vi da napravite fan stranicu. Imajući na umu da možete nekome dosaditi, obratite pažnju kod slanja poruka da nekome možda to i zasmeta.

Takođe, i ovaj blog ima svoju fan stranicu koju možete posetiti na stranici http://www.facebook.com/uputstva 🙂

Exit mobile version