Baguje.COM

Kako da povratite lozinku vašeg rutera ?

Bez razmišljanja mogu da kažem da je ruter jedan od najbitnijih komponenti na vašem računaru ukoliko koristite Internet. Uz pomoć njega ste u mogućnosti da povežete vaš računar sa “ostatkom sveta” tj. Internetom. A jedna od najbitnijih stvari kod vašeg rutera je pomalo nepoznat konfig fajl. U tom fajlu se na vašem ruteru čuvaju sva podašavanja kao što su : ISP (podešavanja provajdera), wifi, ključevi za ostale mreže, mrežna podešavanja i vaša lozinka. Nekada nam se može desiti da tu lozinku zagubimo I šta se onda dešava ? Više ne možemo da surfujemo Internetom. Na svu sređu, postoji besplatan programčić koji može da nam povrati izgubljenu lozinku ukoliko je zaboravimo.

RouterPassView  nam pomaže da povratimo našu zagubljenu lozinku iz konfig fajla na ruteru. A evo spisak neki rutera sa kojima program provereno radi:

RouterPassView je portabilan programčić, što znali da ne zahteva instalaciju. Jednostavno kliknete na .exe fajl, otvorite konfig fajl vašeg rutera klikom na opciju “Open Router Config File” pa će zatim program da dekriptuje vaš konfig fajl I pokaže vam lozinke.

Program možete da preuzmete na adresi ovde.

Exit mobile version