Baguje.COM

Brzo preuzimanje sigurnosnih programa

Jedan zaista odličnan besplatan program koji vam omogućuje da izaberete između “brda” raznoraznih sigurnosnih programa. Bilo da su u pitanu čistači fajlova, antivirusi, anti malware, firewall ili nešto peto, SSDownloader će da vam pomogne da ih preuzmete na najbrži moguć način.

SSDownloader je program koji vam nudi mogućnost brzog preuzimanja sigurnosnih i zaštitnih programa za vaš računar. Uz izbor između 30+ programa i klik na jedno dugme, počećete sa preuzimanjem odabranog/odabranih programa. Sve će vam biti jasno kada pogledate sliku ispod.

Još jedna odlična stvar kod programa je što o svakom zaštitnom softveru možete dobiti kraće uputstvo klikom na dugme sa upitnikom sa desne strane imena programa.

Ono na šta morate biti obazrivi je to da program ne nudi samo besplatne zaštite, već i trial tj. probne verzije ali i one koje se plaćaju. Dakle, obratite pažnju na oznaku “Free” pre nego što se odlučite za program.

Nakon izbora, izaberite gde želite da se programi nađu kada se preuzmu (“Download Dir” dugme) i ostaje vam samo da kliknete plavo dugme “Download”. Nakon završenog preuzimanja, odabrani program je potrebno i instalirati,  ali sam siguran da ćete se  tu snaći sami.

Exit mobile version