Baguje.COM

2 chrome ekstenzije za Google servise

Većina nas koja koristi Google servise, koristimo ih više od jednog (gmail, reader, voice, wave, docs, news, picasa). Što znači da bi trebali da instaliramo posebne ekstenzije za proveru Gmaila, Google readera ili nečeg drugog preko Google Chrome veb brauzera. Sada ću vam predstaviti dve ekstenzije koje vam omogućavaju proveru više Google servisa od jednom.

Google Alerter

Odlična ekstenzija za proveru 4 servisa od jednom. U opcijama imate mogućnost da uključite ili isključite proveru za Google Reader, Gmail, Google voice i Google Wave. Ekstenzija vam pokazuje broj novih poruka/vesti/poziva na servisima koje ste odabrali.

Ekstenziju Google Alerter možete preuzeti sa adrese https://chrome.google.com/extensions/detail/ikefielkhonlbnjjfhcjmepanaeajkbh

One Number

Slična ekstenzijza kao i prethodna s tim da podržava i Google Apps servise. Takođe, uz podršku svih servisa kao i prethodna, imate mogućnost da vidite i poslednje poruke u samoj ekstenziji.

Ekstenziju One number možete preuzeti sa adrese https://chrome.google.com/extensions/detail/cfkohgkpafhkpdcnfadadcibfboapggi

Exit mobile version