Baguje.COM

Kako da blokirate igrice na Facebooku ?

imageUkoliko ste u grupi osoba kao i ja, tj. onih koje strašno nerviraju igrice na Facebooku, zajedno sa svim prijateljima koji ih igraju i čije novosti koje se tiču igrica preplavlju vaš dragoceni Facebook zid, onda treba da pročitate ovo uputstvo kako bi ste se rešili svih ovih obaveštenja.

Mafia Wars, FarmVille, Texas HoldEm, Icy Towers, Treasure Isle ili bilo koja druga igrica za mene su potpuno iste, želim sve da ih blokiram i da im ne dopustim da “smaraju” po mom Facebook zidu.

Postupak blokiranja ovih igrica, na svu našu sreću, je veoma jednostavan. Sve što treba da uradite jeste da kada primetite nekoga da je postavio vest o igrici koju igra, kliknete na dugme “Hide” pored te vesti, i u kada se pojave nove opcije, izaberete opciju “Hide *IME IGRE*”. Sve je to lepo objašnjeno na slici ispod.

Sa ovim ćete sakriti sve novosti koje vaši prijatelji budu pisali o ovoj određenoj igrici. Da, to znači da ćete postupak morati ponoviti nekoliko puta za svaku igricu koja vam dosađuje. Budimo iskreni, ceo proces će trajati nekih 5 minuta, ali će vam “trud” biti isplaćen 🙂

 

Još jedna stvar u vezi blokiranja i sakrivanja igrica i drugih aplikacija.

Pošto me isto tako nerviraju pozivnice prijatelja da im dam 10 čipova za Texas HoldEm, ili da im nahranim prase i pomuzem kozu, ili da se ne daj Bože priključim nekoj od ovih igrica, odlučio sam da te igre u potpunosti blokiram. Isto tako, kao i prethodno uputstvo, postupak je veoma jednostavan.

Sve što treba da uradite jeste da posetite “dotičnu” stranicu Facebook igrice koju želite da blokirate (recimo, link za Texas HoldEm) i kliknete na poslednje dugme u meniju sa desne strane “Block this Application”.

Kao što sam rekao, ovim postupkom blokirate celu aplikaciju, te stoga vaši prijatelji više neće moći da vas pozivaju da se priključite igrici na bilo koji način.

Postupak je isti i za bilo koju drugu aplikaciju, znači ne mora da bude samo igrica.

Exit mobile version