Baguje.COM

Skidanje i konvertovanje Youtube klipova

Evo još jednog u nizu uputstava o skidanju i konvertovanju Youtube klipova. Ostale koje sam pisao možete pogledati u kategoriji Youtube.

Ukoliko tražite besplatan program koji će vam pomoći da skinete i konvertujete Youtube klip u neke standardne formate, onda je program YouTube Downloader Converter baš za vas. Program vam omogućava da skinete klipove sa Youtube i čim ste ih skinuli da ih i konvertujete u AVI, 3GP, MP4, MOV, WMV i još nekoliko formata. Konvertovane klipove kasnije možete puštati na računaru, ali i na svom mobilnom telefonu, Ipodu, Iphonu, PSP itd.

Sve što treba da uradite jeste da preuzmete program (~4MB) instalirate ga, pronađete klip koji želite da skinete, kopirate URL adresu klipa i u progamu kliknete dugme “Paste”.

Kasnije, kada je adresa ubačena možete da birate direktorijum gde želite da se vaš klip preuzme i na kraju, da odaberete u kom formatu ga želite. Kada ste sve izabrali, ostaje vam samo da kliknete na dugme “Start” i sačekate da program uradi svoje. U zavisnosti od brzine vašeg Interneta, za nekoliko trenutaka klip u formatu koji ste odabrali će biti na vašem računaru spreman za gledanje.

Napomena: Program je besplatan ali na početku traži registracioni ključ, te to možete da preskočite klikom na dugme “Skip”.

Napomena 2: Zbog nedavnog redizajna Youtube sajta, klipovi imaju novi format adrese, te je stoga potrebno izvšiti ručnu izmenu, pa klip sa adresom youtube.com/watch#!v=HO3tR5KCuQ4 morate kopirati kao youtube.com/watch?v=HO3tR5KCuQ4, dakle umesto “#!” stavite “?”.

Preuzmite YouTube Video Downloader Converter

Exit mobile version