Baguje.COM

Skeniranje računara online bez antivirusnog programa

Ovo je objašnjenje za sve one koji ne instaliraju nikakav antivirus na svoje računare. Takođe, post će pomoći i onima koji imaju antivirus, ali su shvatili da on nije pronašao da je vaš računar zaražen, a to se dešava jer ne postoji savršen antivirus, tj. ni sa jednim niste 100% zaštićeni.

 

Nekada će vam biti teško da skinete vaš postojeći i instalirate novi antivirus, jer posao zahteva bar 2 restarta računara. Baš zbog toga je i meni mukotrpno testirati antiviruse na ovaj način.

Međutim, postoji još jedan način kako da skenirate vaš računar, a da pri tome ne instalirate ni jedan antivirus na vaš računar, a to je skeniranje računara online. U ovom postu ću vam navesti nekoliko popularnih i besplatnih online antivirusnih skenera koje možete koristiti da očistite računar o virusa, crva, spajvera i ostalih malvera.

1. Norton Security Check Skeniranje!

2. One Care Skeniranje!

3. Kaspersky Skeniranje!

4. McAfee Antivirus Skeniranje!

5. Bit Defender Skeniranje!

6. Eset NOD32 Skeniranje!

7. Avast Skeniranje!

8. Panda Security Skeniranje!

9. Trend Micro Skeniranje!

10. Computer Associates Skeniranje!

Takođe, možete da koristite i Virus Total, servis o kome sam ranije pisao. Razlika između ovog servisa je ta što na njega možete poslati jedan fajl i tako ga skenirati sa više različitih anvirusnih programa.

Srećno!

via:beingPC

Exit mobile version