Baguje.COM

Kako da dodate Facebook prijatelje u Yahoo mail ?

Od nedavno, Yahoo mail je dodao podršku za Facebook, pa tako možete da ubacite sve vaše Facebook prijatelje u Yahoo kontakte. Ovo znači da ćete dodati u Yahoo mail sve adrese e-pošte vaših Facebook prijatelja. Ubacivanje je toliko jednostavno, treba samo da pratite sledeće korake.

Prijavite se na Yahoo i otvorite “Contacts” u meniju sa leve strane. Nakon toga će vam se pojaviti opcija “Import” (ili otvorite “Tools – Import”) i onda ćete moći da odaberete odakle želite da povućete kontakte. Izaberite “Facebook” kao na slici ispod.

Nakon toga, pojaviće vam se prozor sa Facebooka koji vam traži da odobrite Yahoo da može da pristupi vašem spisku prijatelja i njihovim podacima, gde treba da kliknete na dugme “Allow” baš kao na slici ispod.

Odmah zatim, Yahoo povlači vaš spisak prijatelja I dodaje ga u vaš Yahoo mail. Postupak može da potraje u zavisnosti od broja prijatelja koje imate na Facebooku.

Kada je prebacivanje završeno, dobićete obaveštenje o tome baš kao na slici iznad. Ukoliko postoje duplikati, oni će biti dodati na vaše postojeće kontakte.

Exit mobile version