Baguje.COM

Dopisivanje sa potpunim neznancima

Ukoliko vam je dosadilo dopisivanje sa prijateljima i onima koje poznajete na neki način, onda ćete sigurno imati potrebu da se dopisujete sa potpunim neznancima. Ovakav tip dopisivanja nam trenutno nude dva sajta, Omegle i ChatRoulette.

Omegle

Odličan sajt koji vam nudi razgovor sa ili bez kamere sa potpunim neznancima. Jednostavno učitate sajt http://omegle.com/, kliknete dugme Text ili Video, u zavisnosti da li hoćete dopisivanje bez ili sa kamerom, i dopisivanje može da počne. Komunikacija na ovom, kao i na sledećem sajtu je većinom na engleskom jeziku.

ChatRoulette

Isto kao prethodni sajt, i na ovome možete da se dopisujete sa neznancima. Jedina razlika je što je ovo dopisivanje isključivo uz korišćenje veb kamerice, te stoga, ukoliko je nemate ne vredi ni da posećujete sajt. Adresa sajta je http://www.chatroulette.com/. Ukoliko vam se partner/partnerka za dopisivanje ne sviđa, jednostavno stisnete F9 dugme na vašoj tastaturi i traženje nove osobe kreće.

Prema nekim procenama na ChatRoulette sajtu je 89% osoba muškog pola, 47% su iz SAD-a, 13% perverznjaci. Nedavno se pojavila i mapa gde možete da vidite odakle koliko osoba koristi ovaj sajt.

UPDATE

Još jedan sličan sajt je i http://www.mychanceromance.com/ gde možete da odaberete da li ste muško ili žensko i na osnovu toga servis traži partnera za dopisivanje/gledanje suprotnog pola. Sajt je nov i nije popularan kao prethodna dva pa je potrebno malo sačekati da se pronađe partner za dopisivanje.

Exit mobile version