Baguje.COM

Kako da uklonite vreme čekanja na Rapidsheru?

UPDATE: Ekstenzija više ne funkcioniše i uklonjena je jer je Rapidshare promenio sistem čekanja za preuzimanje fajlova

Rapidshare je jedan od najpopularnijih sajtova za šerovanje fajlova, i ranije sam pisao nekoliko postova o tome kako da skidate i uz pomoć kojih programa sa Rapidsharea. Jedan od problema prilikom skidanja fajlova sa Rapidshare sajta je taj da ukoliko imate koristite besplatan nalog, morate da čekate određeno vreme pre nego što možete početi sa preuzimanjem fajla.

Ali više ne, uz pomoć dodatka koji ću vam opisati, vaše fajlova možete preuzimate odmah pri otvaranju stranice.

U pitanju je dodatak (ekstenzija) za Google Chrome veb brauzer pod imenom RapidShare Countdown Remover.

RapidShare Countdown Remover radi tačno ono što mu i ime kaže. Nakon klika na opciju “Free User” bićete prebačeni na stranicu gde obično morate da čekate do 45 sekundi, ali sad nastupa naš dodatak i nakon samo jedne sekunde odbrojavanja će vam se pojaviti veza za preuzimanje željenog fajla.

Ovaj dodatak nema nikakva podešavanja ili prozorčiće, sve što treba da uradite jeste da ga instalirate u vaš Google Chrome brauzer i on će sve ostalo sam da uradi. Ono što moram da naglasim je da ovaj dodatak ne uklanja ograničenja u skidanju besplatnim korisincima, ona samo uklanja vreme čekanja koje je potrebo da se pojavi direktan link (veza) do vašeg fajla.

Dodatak možete preuzeti sa adrese Rapidshare Countdown Remover.

Exit mobile version