Baguje.COM

Kako da popravite greške na hard disku ?

Ukoliko primećujete greške sa vašim hard diskom, onda je vreme da ga proverite i ispravite greške. Predstavljam vam program koji besprekorno radi skeniranje i popravljanje grešaka na hard disku. CheckDrive je besplatan program koji vam na lak način omogućava da proverite vaš hard disk. On proverava i popravlja greške koje nađe a koje mogu da se dogode prilikom pada sistema, ili ukoliko gasite vaš računar bez standardnog gašenja putem start menija.

Interfejs programa je veoma jednostavan, izlistava sve particije vašeg sistema i onda možete da odaberete koju želite da skenirate. Na kraju, program vam pokazuje rezultat skeniranja i nudi vam opcije za popravku pronađenih grešaka.

Prilikom prvog pokretanja programa, potrebno je uraditi registraciju istog, i za to vam je potrebna validna adresa e-pošte na koju ćete dobiti kod koji treba kasnije da unesete u sam program kako bi ga pokrenuli. Napominjem da je ovo potrebno uraditi samo prilikom prvog pokretanja programa.

CheckDrive takođe detektuje trenutnu fragmentaciju vašeg hard diska i pokazuje količinu “smeća” u vašem računaru.

CheckDrive je jednostavno rešenje za ispravke grešaka na vašem hard disku. Program radi na Windows XP, Vista i Windows 7 i podržava 32 i 64-Bit sisteme.

Preuzmite CheckDrive

Exit mobile version