Baguje.COM

Kako da napravite twitter glasanje?


Trebali bi da uzmemo u obzir to da je twitter zajednica sve veća i veća. Polako već vidimo kako se sve više korisnika priključuje ovom sajtu, kako se polako jača marketing na twitteru, i jednostavno kako twitter postaje deo našeg Internet “života”.

Ukoliko imate neko pitanje i želite da pitate vaše twitter prijatelje, kojih je, kao sam ranije rekao, svakim danom sve više i više, onda predlažem da napravite jednostavan upitnik, tj. glasanje, postavite pitanje i ponudite odgovore na koje mogu da odgovore. Bez ikakvih registracija ili prijavljivanja, korisnici sa svojim Twitter nalogom mogu da glasaju, a vi kasnije možete da pogledate rezultate.

Ukratko ću vam opisati postupak pravljenja ovakvog glasanja.

Sve se radi uz besplatan servis na sajtu TwtPoll uz pomoć koga pravite glasanja iliti upitnike. Kako bi napravili glasanje, treba da unesete pitanje koje nije duže od 140 karaktera i odaberete tip/tipove odgovora. Kada ste završili sa kreiranjem glasanja, jednostavno pošaljite tweet na vaš twitter nalog, i svi vaši prijatelji će moći da se vide upitnik i da glasaju.

TwtPoll je jedan od bolji servisa koji omogućava glasanje na twitteru. Ono što ga izdvaja od drugih je mogućnost da odaberete između 15 tipova odgovora na vaše postavljeno pitanje. Glavni tipovi odgovora su:

Sve ova opcije vam omogućavaju da napravite zaista impresivne upitnike i glasanja za Twitter potpuno besplatno.

Uživajte.

Exit mobile version