Baguje.COM

Kako da izvadite slike iz PDF dokumenta ?

Najlakši način da izvezede (izvadite) slike iz PDF dokumenata je da koristite program koji je namenjen baš za ovu upotrebu. Ponekad možete jednostavno da koristite program koji hvata snimak ekrana, pa tako uspete da snimite jednu slikeu iz PDF-a, ali ponekad vam je potrebno da izvezete sve slike iz PDF dokumenta. Predstavljam vam program “Some PDF Image Extract” koji će ovaj posao uraditi za vas.

PDF Image Extract je dizajniran da vam na najlakši mogući način i bez imalo muke izveze sve slike iz PDF dokumenta. Sve što treba da uradite jeste da odaberete PDF fajl sa kojim želite da radite, odaberete direktorijum gde želite da se izvezene slike pojave i kliknete na dugme “Start”. Nakon samo nekoliko trenutaka, a u zavisnosti od toga koliki je PDF i koliko slika u njemu ima, imaćete direktorijum sa slikama koje su izvađene iz PDF dokumenta.

U desnom delu programa imate naprednija desavanja, tj. opcije koje se tiču slika za izvoz. Pa tako možete da odaberete u kom formatu želite izvezene slike itd.

Jednim klikom na start dume počinje proces traženja i vađenja slika iz odabranog PDF dokumenta.

Program možete preuzeti sa adrese: http://www.somepdf.com/some-pdf-image-extract.html

Exit mobile version