Baguje.COM

Kako da proverite vaše twitter statistike ?

Većina korisnika Twitter servisa su napravili twitter nalog zbog širenja svog kruga prijatelja, komunikaciju sa njima ili da povećaju brend svom proizvodu, sajtu, blogu itd. Bez obzira na razlog zašto ste na Twitteru, možda će vas zainteresovati ove pomalo egoistične statistike. U ovom postu, opisaću vam nekoliko sajtova koji vam pružaju razne statistike za vaš twitter nalog.

TweetStats vam nudi statistike u grafičkom prikazu kako bi ih lakše razumeli. Neke od osnovnih statistika su podaci o proseku twitova po danu, kao i statistike na nedeljnom nivou. Takođe, možete da pogledate u koje doba dana najviše twitujete itd. Pored toga, zanimljive su i statistike o tome ko vas je najviše puta retwitovao.

Twitter Grader rankira vaš twitter profil na osnovu nekoliko faktora. Takođe, nudi vam i globalni rank od 1 do 100. Veoma je jednostavan za upotrebu i toplo ga preporučujem da pogledate.

TwitterCounter je takođe servis za twitter statistike sličan kao i prethodni, sa tim što na njemu možete da uporedite 2 ili više twitter korisnika. I pored toga, svaku statistiku iz ponuđenih možete direktno da objavite na svom nalogu.

TwitterAnalyzer twitter statistike u Flešu, pored iscrtavanja grafikona kao na slici ispod, takođe imate mogućnost da podelite statistike koje ste dobili sa prijateljima na twitteru uz pomoć samo jednog klika.

 

 

Još jedan servis o kome sam pisao je i TwitRank, post o njemu možete pogledati ovde.

Exit mobile version