Baguje.COM

Kako da pošaljete slike sa desktopa na Facebook ?

Facebook je jedan od trenutno najpopularnijih sajtova na Internetu. Pored svih stvari koje servis nudi, postoji i opcija da pošaljete svoje slike na Facebook i da manipulišete sa njima kako vam je volja. Pravljenje albuma, tagovanje prijatelja, premeštanje iz jednog u drugi album, brisanje istih itd. Jedan od većih problema sa kojima se susreću novi korisnici je problem prilikom slanja slika. Od sada je taj postupak mnogo olakšan uz program koji ću da vam opišem. U pitanju je Adobe Photo Uploader for Facebook.

Od sada, uz ovaj program možete da šaljete veoma brzo i jednostavno slike na vaš Facebook profil direktno da desktopa uz samo jedan klik. Jednostafavno označite sliku ili direktorijum sa slikama i prevučete ga u prozor programa. Takođe, program pored toga nudi pregled novosti vaših prijatelja, obaveštenja, dopisivanje i još mnogo toga bez paljenja vašeg veb brauzera.

 

Sve što treba da uradite jeste da preuzmete i instalirate program sa zvanične prezentacije Adobe prateći sledeću vezu: Adobe Photo Uploader for Facebook.

Exit mobile version