Baguje.COM

Kako da bekapujete Facebook nalog ?

OD 2018, ovaj dodatak više ne funkcioniše.

Mnogi online servisi vam ne omogućavaju bekap podataka lokalno na vašem računaru. Korisnici koji žele da sačuvaju svoje podatke, većinom moraju ručno to da rade (uključujući preuzimanje slika, i to jednu po jednu, video klipova, tekstova itd.) Podatke koji ne mogu da se preuzmu tako lako, je još teže bekapovati, na primer kontakti iz vaših privatnih poruka itd.

Predstavljam vam dodatak za Firefox Archive Facebook. Uz pomoć njega možete da bekapujete vaš Facebook nalog. Ovaj dodatak omogućava preuzimanje slika, poruka, spiska prijatelja, događaja (events), zapisa (notes), grupa i informacija o vašim aktivnostima. I pored toga, dodatak je u eksperimantalnoj fazi, što znači da će programeri dodati još više mogućnosti u budućnosti.

Evo kako on radi:

Nakon arhiviranja, videćete opciju u sajdbaru na kojoj piše “Facebook | Korisničko ime, datum”. Nakon klika na tu opciju, videćete stranicu sa Facebook profilom koji je sačuvan i pri dnu stranice ćete videti označen tekst gde možete da dodajete komentare za vaše bekapovane podatke. Klikom na svaku stavku otvorićete lokalno sa vašeg računara bekapovane podatke.

Ukoliko vam se sviđa dodatak i želite da arhivirate vaš Facebook nalog, posetite stranicu dodatka, preuzmite ga i instalirajte i pratite postupak sa ove stranice od početka.

Exit mobile version