Baguje.COM

Kako da dodate specijalne efekte na svoju sliku ?

Ukoliko želite da uradite fotomontažu sebe ili prijatelja, dečka/devojke, roditelja ili rodbine, potrebno vam je znanje nekog od programa za obradu fotografija. Učenje programa koji mogu da vam pomognu oko ovog "posla" može biti iscrpljujuće ukoliko vas ne zanimaju i druge prednosti tih programa. Zašto učiti komplikovane programe kada možete koristiti već gotove šablone za fotomontaže.

Postoji nekoliko programa i veb sajtova koji rade upravo ovo … od slike koju odaberete pravi fotomontažu. Tj. ovaj koji želim da vam opiše postavlja vašu sliku u neku od situaciju koju vi odaberete. Tako da možete da se nađete na bilbordu, na naslovnim stranicama poznatih časopisa, na omotu knjiga, na rentgenskom snimku, na tv ekranima i u mnogim drugim situacijama.

 

Sve što treba da uradite jeste da pronađete sliku koju želite poslati, a preporučuje se slika lica ili glave, pošaljete je na sajt funphotobox.com i odaberete situaciju gde želite da uklopite vašu "glavu".

Sliku kasnije možete da podelite sa svojim Facebook prijateljima.

Evo nekih primera

Dakle, posetite http://funphotobox.com, odaberite sliku, odaberite efekat i dobićete fotomontažu kakvu ste oduvek želeli.

Exit mobile version