Baguje.COM

Kako da pošaljete sliku na Twitter ?

UPDATE: Ovaj servis nije više dostupan, preuzela ga je jedna kompanija a nakon toga druga, i on sada više ne funkcioniše.

Da li ste ikada imali potrebu da podelite neku sliku sa prijateljima i onima koji vas prate na Twitteru, recimo, snimak ekrana, neku šaljivu sliku, sliku sa bazena, ili nešto drugo ? Predstavljam vam servis uz pomoć koga je ovo moguće. Sve što vam je potrebno je Twitter nalog koga možete napraviti uz nekoliko koraka, baš kao što sam objasnio u prethodnom postu.

TweetPhoto vam omogućava da delite potografije na Twitteru kao i da komentarišete tuđe.

TweetPhoto kombinuje jednostavno, brzo, lako korisničko okruženje kako bi omogućio najbrže moguće deljenje slika na Twitteru. Pored samog slanja slika, servis omogućava i filtriranje meta podataka, geografsko pozicioniranje, odabir omiljenih slika, prijateljske slike, mogućnost podešavanja vidžeta i API za lakšu integraciju sa drugim servisima kao što su Facebook Connect.

Mogućnosti servisa:

Upotreba TweetPhoto servisa je veoma jednostavna. Sve što treba da uradite jeste da se prijavite na servis sa vašim Twitter nalogom i pošaljete sliku. Kada ste to uradili, možete je podeliti na Twitteru. Ostali korisnici su u mogućnosti da pogledaju vašu sliku, označe je kao omiljenu i da je komentarišu.

 

Uživajte !

Exit mobile version