Baguje.COM

Kako napraviti melodiju za mobilni uz pomoć Youtube klipa?

Da li želite da vam telefon ima melodiju kao neka pesma sa YouTube sajta? Da li želite da napravite melodiju za mobilni telefon od neke pesme koje ste pronašli na Internetu ili od neke koju imate na vašem računaru ?

Uz pomoć servisa koji ću opisati sve ovo je moguće uz vrlo malo posla i samo nekoliko klikova …

MadRingtones je odličan veb servis koji vam omogućava da napravite melodiju za mobilni telefon od klip sa Youtuba ili mp3 fajla. Pravljenje melodija je brzo i jednostavno, samo učitajte sajt, unesite adresu klipa sa Youtuba ili učitajte mp3 pesmu na sajt i kliknite na dugme "Load". Kada se vaš pošalje na server, biće vam omogućeno da isečete deo koji želite da snimite kao melodiju, tj. možete odrediti početak i kraj melodije i na kraju melodiju preuzeti na vaš računar u jednom od ponuđenih formata mp3, amr, ogg ili m4r.

1. Učitajte sajt http://www.madringtones.org/ i kliknite na veliko narandžasto dugme u sredini stranice.

2. Odaberite izvor pesme koju želite da obradite kao melodiju. "Edit from local" je da pošaljete mp3 pesmu sa vašeg računara, "Edit from URL" je ukoliko želite da obradite melodiju a izvor koristite adresu sa Interneta, i "…from Youtube" je ukoliko želite da neku pesmu sa Youtube-a obradite u melodiju. (ja ću opisati poslednju opciju)

3. Nakon odabira poslednje opcije, unesite punu adresu klipa sa Youtube sajta u polje prvi vrhu stranice i kliknite na dugme "Load"

4. Nakon što se pesma obradi i učita, biće vam ponuđeno da odaberete opčetak i kraj melodije, ili ukoliko ne želite ništa da dirate, tj. želite celu pesmu samo kliknite na dugme "Save" pri dnu stranice.

5. Sada će vam se učitati nova stranica sa mogućnostima odabira formata melodije. Preuzmite onaj format koji vaš mobilni podržava. Ukoliko niste sigurni koji je to format, proverite specifikacije na sajtu proizvođaća vašeg mobilnog telefona.

6. Na kraju, kada ste snimili fajl u formatu koji ste odabrali, ostaje vam samo da prebacite melodiju na vaš mobilni telefon i postavite je kao zvono. Prebacivanje možete izvršiti uz pomoć USB kabla, bluetooth, ili infrared konekcije.

 

Takođe, možete pogledati više od 300.000 već napravljenih korisničkih melodija i preuzeti onu koju želite potpuno besplatno..

Mogućnosti servisa:

Uživajte i pohvalite se vašim prijateljima da vam mobilni telefon zvoni kao neki klip sa Youtuba !

Exit mobile version