Baguje.COM

Kako da naručite uputstvo na ovom blogu ?

Servis više ne funkcioniše. Ukoliko imate pitanja i želite neko uputstvo, konaktirajte me putem stranice za kontakt, ili pišite na našem Forumu.

Od danas postoji mogućnost naručivanja uputstva na ovom blogu.

Šta to znači ?

To znači da ukoliko imate pitanja vezanih za računare, internet ili nešto slično, treba da pošaljete sms, i u roku od maksimalno 4 radna dana posetite ponovo ovaj blog i očekujete novi post sa objašnjenjem i rešenjem za vaš problem.

Dakle, želite da saznate kako da besplatno napravite sajt, registrujete domen, koristite Google Docs, rešite problem sa Facebookom, registrujete se na MySpace, konvertujete pesmu, skidate klip sa Youtuba ili nekog drugog sličnog servisa, zaključate računar, ili bilo šta slično što ne znate da uradite, jednostavno pošaljite SMS sa sadržajem “CH2 KAKO vaše pitanje“, pošaljete na broj 4828 i očekujte odgovor na ovom blogu u roku od 4 radna dana.

Primer: “CH2 KAKO kako da napravim Facebook nalog?” i pošaljete na 4828. Odgovor koji sledi će biti sličan kao post koji to i objašnjava, dakle http://www.baguje.com/2009/04/kako-da-napravite-facebook-nalog.html

Jednostavno, zar ne ?

A koliko to košta ?

Sam servis košta 50 dinara + PDV i poruke možete slati sa bilo kog mobilnog operatera u Srbiji, znači i MTS, i Telenor i VIP.

Vaše pitanje će se pojaviti na ovom blogu sa desne strane u polju namenjenom za pitanja, a vaš odgovor će se pojaviti kao novo uputstvo koje će svi moći da pročitaju.

Servis je omogućio Fortumo!

Ukoliko imate pitanja vezana za ovaj servis, postavite ih u komentare ispod ovog posta.

Exit mobile version