Baguje.COM

Kako da besplatno zaštitite vaš računar ?

Predstavljam vam 5 besplatnih antivirusnih programa. Ne želim da predložim ni jedan posebno, jednostavno odlučite koji je najbolji za vaš računar.

 

Avira AntiVir Personal Edition:
Avira Antivir Personal Editionkonstantno i brzo skenira vaš računar  za sumljive programe kao što su virusi, trojanci, programi sa rupama, crvi, downloaderi i drugi. Program nadgleda svaku akciju koja se izvršava na računaru i odmah reaguje ukoliko je pronašao nešto sumljivo.

Avast Antivirus Home Edition:
avast! antivirus Home Editionpredstavlja najbolju besplatnu zaštitu trenutno na Internetu. avast! antivirus Home Edition je besplatan ukoliko se koristi u privatne i ne komercijalne svrhe.

AVG Free Edition:
AVG free edition sadrži antivirus i antispajver zaštitu za vaš računar. AVG Anti-Virus Free Edition je dostupan za jedan računar isključivo za kućnu, ne komercijalnu upotre.

BitDefender:
BitDefender Free Editionje vaša šansa da koristite jedan od najefikasnijih antivirusnih programa besplatno!

BitDefender Free Edition koristi isti program kao i ostali BitDefenter programi koji se plaćaju pružajući vam uživanje u antivirusnoj zaštiti bez ikakvih izdataka.

ClamWin:
ClamWinje besplatni antivirusni program za Windows 98/Me/2000/XP/2003 i Vista operativne sisteme koji dolazi sa jednostavnom instalacijom i softverom otvorenog koda. Možete ga preuzeti i koristiti potpuno besplatno

Exit mobile version