Baguje.COM

Kako da sačuvate Youtube klip u MP3 format ?

Ranije sam napisao kako da sačuvate Youtube klip u video formatu kako bi ga kasnije mogli gledati na računaru bez Internet konekcije. Pretpostavljam da ste do sada nailazili na spotove i pesme na ovom sajtu a hteli biste da ih imate u MP3 formatu. Objasniću vam kako da najlakše i najbrže preuzmete klip sa Youtubea u MP3 format.

1. Prvi korak je da pronađete klip koji želite da prebacite u mp3 na Youtube, i kopirate adresu URL-a.

2. Učitajte sajt http://www.movietomp3.com i ubacite adresu koju ste kopirali u prethodnom koraku u jedino polje na tom sajtu. Kada ste ubacili, kliknite na plavu strelicu koja pokazuje prema dole kako bi konvertovanje klipa u MP3 počelo. Primer vidite u slici ispod.

3. Nakon nekoliko trenutaka, pojaviće vam se link za preuzimanje klipa u MP3 formatu, i preuzećete ga kliknuvši na dugme “Download” kao što vidite na slici 3.

4. Nakon što ste kliknuli dugme Download, učitaće vam se nova stranica sa direktnom vezom za preuzimanje, sve što treba da uradite je da kliknete ponovo na dugme “Download” i preuzimanje može da počne. Odaberite ime MP3 fajla i mesto gde želite da ga sačuvate i kliknite “Save“.

Gotovo, uspešno ste konvertovali klip sa Youtube sajta u MP3.

Saveti: Sajt uz pomoć koga smo sada konvertovali klip u mp3 nije jedini, i možete koristiti razne druge, kao što su http://www.video2mp3.net, http://www.vixy.net, http://www.keepvid.com i mnogi drugi.

Exit mobile version