Baguje.COM

Kako da pratite Google Analytics sa vašeg desktopa?

Da li vam je dosadilo da svaki put morate da se prijavljujete na Google Analytics kako bi pogledali dnevne statistike za vaš blog ? Od sada to više nećete morati. Predstavljam vam POLARIS.

 

Polaris je besplatan program za Google Analytics koji je baziran na Adobe AIR-u. Dostupan je na više operativnih sistema (Windows, Mac, Linux). Omogućava vam da pogledate 8 standardnih izveštaja sa Google Analytics sajta. Izgled je veoma jednostavan i privlačan, a upotreba više nego jednostavna. Polaris dolazi u dve verzije, a besplana verzija ima restrikciju da možete da dodate samo jedan sajt koji pratite, što i nije tako loše, većini vas više nije ni potrebno. Polaris vam je koristan da brzo pogledate posete i ostale srodne podatke sa vašeg desktopa.

Sve što je potrebno da koristite Polaris jeste Adobe Air kojeg možete preuzeti i instalirati sa glavnog Adobe sajta na adresi: http://get.adobe.com/air/

 

Polaris možete da preuzmete sa adrese http://www.desktop-reporting.com/polaris.html ili direktno http://s3.amazonaws.com/desktop-reporting/Polaris.air.

Exit mobile version