Baguje.COM

Kako da koristite Meebo?

Da li vam se ikada desilo da želite nekome da pošaljete poruku sa mesta gde ne možete da koristite niti da preuzmete ni jedan program za dopisivanje ? Meebo je sajt uz pomoć koga to možete izvesti.

Meebo je vrsta sajta koja dozvoljava upotrebu više mesendžera odjednom, kao što su AIM, Yahoo, Jabber, Google talk, MSN, ICQ itd. bez instaliranja na lokalnom računaru. Sama upotreba je veoma laka. Uz ovih nekoliko kratkih koraka ćete preći u svet veb mesendžera kao što je Meebo.

1. Učitajte sajt http://www.meebo.com.

meebo
2. Unesite korisnička imena i lozinke za servise koje želite da koristite. Ponuđeni su neki osnovni, a možete dodati još ukoliko kliknete na ikonce pri dnu stranice.

3. Ukoliko ne želite da svaki put ponavljate drugi korak ovog uputstva, jednostavno kliknite na dugme "Sign up" i registrujte se na Meebo sajtu kako bi se vaše prijave zapamtile. Pri registraciji dodajte vaše mesendžere.

4. Kada se stranica učita, pojaviće vam se svi vaši kontakti sa servisa koje ste dodali u jednom prozoru.

Takođe, možete da koristite i dodatak za Firefox, uz pomoć koga će vam se otvoriti prozor sa spikom prijatelja sa Meebo sajta. Instalacija dodataka je moguća sa stranice http://www.meebo.com/firefox/

Exit mobile version