Baguje.COM

Kako da čitate više sajtova za vesti istovremeno?

Verovatno posećujete više sajtova kako bi pratili dnevna dešavanja, tj. vesti. Verovatno su neki od tih sajtova i Blic, B92, Tanjug, Beta, RTS, ITsvet, Politika, Glas javnosti, Mondo, Kurir, Svet itd. Nakon silnih učitavanja, reklama na sajtovima, pronalaska vesti, kako bitnih tako i najkomnetarisanijih, verovatno se zamorite nakon nekoliko minuta.

Sve ovo vam je olakšao jedan odličan sajt www.vesti.rs uz pomoć koga možete da pratite vesti sa svih ovih navedenih izvora, a i još mnogo drugih. Vesti su podeljene po izvorima, tj. možete da odaberete da čitate samo vesti sa određenog sajta, ali još bolja podela je i po grupama. Pa tako postoje grupe politika, sport, zabava, hi-tech, blogovi, Beograd, kultura, hronika, društvo, život, ekonomija i svet. Još jedna, mnogo dobra podela je i po geografskoj osnovi, pa tako možete da pratite vesti iz vašeg grada, okruga, pokrajine kao i iz susednih država. Moram da priznam da od kada sam prvi put došao na sajt www.vesti.rs, posećujem ga bukvalno svaki dan i tamo se informišem o novim dešavanjima, a recimo druge sajtove posetim jednom u mesec dana čisto zbog nekih drugih stvari koje nisu vezane za vesti.

Dakle, jednostavno otiđite na sajt www.vesti.rs i na naslovnoj stranici imate sve grupe sa po 4 najnovije vesti iz svake. Možete ići dalje u grupu tako što ćete kliknuti na naslov grupe. Sa leve strane sajta je podela po izvorima i geografskim regionima, a sa leve strane sajta su delovi kao što su top 10 najnovijih vesti, najkomentarisanije vesti, najnoviji zapisi sa blogova, popularne teme, i arhiva vesti.

Exit mobile version